TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Monday, 20 February 2017

JOHOR : SARAPAN PAGI DI KLUANG RAILCOFFEE


10.02.2017 (Jumaat) - Pagi tu2 kitorang bersiap-siap nak pergi sarapan. Tak leh bangun lewat sangat, risau mak lapar walaupun ade tingalkan dia roti in case kul 6.30am tu mak dah lapar,


Sebelum keluar, acara wajibbb anak beranak..kehkehkehh



harap dapat selalu bawak mak jalan-jalan &  bahagiakan mak selagi hayat mak ada,

Pagi tu kitorang sarapan kat Kluang Rail Coffee. Masa sampai tu orang tak ramai sangat. So order pun cepat. Menu sarapan pagi tu incek hubby yang orderkan. Sebab dia dah pernah datang kursus kat situ 2 bulan sebelum tu. Dia la dok cite kopi situ sedap..kawwww punye..roti bakar pun best... apa lagik bini dia..bab2 makan kaooo jangan cakap banyakkk.. laju cakap "..nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..!!!" πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ


Saya punyeeeeeeeeeeee..! heheh



Dah lama tak rasa 1Msia camni time sarapan. Depan: Melayu, Kiri: Cina & kanan : India










saya punya soto..



Nasik lemak RM0.90. 4 bungkus abis kitorang makan..haha



Bun Bakar ni paling sedapppppppppppppppppp.. Nyesal tak tapauuπŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“



Incek hubby kalo amek gambar takdenyer nak ckp 1,2, 3 ke ape. tau2 dah snap dlm keadaan x ready..cisss



Ok..dah ready..hehe



Antara menu yang ada..



Laksa Johor makan share2 jugak..mak jer tak nak..


Dah kenyang2, ready nak balik hotel..nak rehat sementara nak check out. Makan Soto Ayam, Laksa Johor, Nasik Lemak 4 bungkus, Bun Bakar 4 ketul, Kopi 3, total RM32 kalau x silap. Murahhh la kot.. kenyangg.. Alhamdulillah..




Pas sarapan, suh mak bergambar sini..kenangan kendian hari.



Silau..dah panas time tu..



Kat situ ler tempat bekpesnyer..



Tu kepala ketapi dah sampai..hehe.. lama tak naik ketapi....






Posing depan hotel la kejap.









ni 1st gambar kitorang berdua yang jadik pas ajar Mak cara nak snap gmbr..hahaha



OK la dari takde langsung gambar berdua.. TQ Makkk..hahaha






Dah kenyang, balik hotel..kemas barang2, rehat2 pastu ready nak cekidauuuttt😬😬😬




bersambunggggg................









 













2 comments :

  1. Lama tak makan laksa Johor.
    Hari tu pergi Johor tak sempat pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe..next time kalau pergi, leh try lagi..aritu pun makan tumpang2 incek hubby punye jer..xde makan beria sangat takut perut meragam..heheh

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❀ KLIK OLDER POSTS ❀

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...