TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Tuesday, 21 February 2017

JOHOR : LAMAN KREATIF, KLUANG (PART 2)



sambungan dari entry JOHOR : LAMAN KREATIF, KLUANG (PART 1)




































πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ gambar ni leh wat wallpaper hp selama setahun sebab ade effect kekurusan di situ πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚



ku pasghah walaupun terpaksa tahan napas untuk effect kurusss kahkahkahh



bukan KluangMan



sebelum penjelmaan



selepas penjelmaan menjadi Mak Kluang..ehh silap.. Maknek Kluang..eekeke😝😝😝






Kluang Gendutttttt 😱😱😱



gambar mula2 snap. Nampak plak ekon 2 ketul atas tu..ekeke






πŸ˜… Geng Bas Sekolah



Nak gi sekolah dewasa ke banggggg?πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…









sebijikkkk laaaaa.. part gigi tu..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

























































bersambunggggg.......



JOHOR : LAMAN KREATIF, KLUANG (PART 1)



Lepas balik dari sarapan [Kluang Rail Coffee] tu, saya lepak2 bilik mak kejap sementara incek hubby balik bilik kitorang sambil menunggu untuk check out kul 12 tengahari... sembang ngan mak macam-macam topik. Rasa cam dah lama tak luangkan masa bercuti dengan mak camtu.. sejak pemergian arwah kakak tiba2 setahun yang lepas, dapat rasa yang mak makin sunyi. Dulu kalau saya tak call mak kat kampung, arwah kakak akan call mak. Sekarang kakak dah takde. Takde orang nak call mak, cite pasal makan, pasal cucu, pasal family dll. Harap bila bawak bercuti ni, hati mak sedikit terhibur walaupun saya tau perasaan kosong atas kehilangan anak kesayangan secara mengejut tu takkan dapat terubat selamanya. 😒😒😒😒😒

11.30 am - siap2 untuk kemas barang dan kemas bilik. Barang tak banyak pun tapi dah jadi kebiasaan nak double check bilik takut ada barang-barang yang tertinggal. Bilik sebelum keluar pun saya & incek hubby still kena kemaskan, bantal / cadar disusun elok2, tuala mandi letak dlm bilik air, dll. Mak selalu cakap dan ingatkan, walaupun hotel tu ade staf akan kemas balik, tp biar la kita tinggalkan dlm keadaan bersih dan kemas macam kita mula-mula masuk. Tak la cadar selimut, bantal & sampah bertaburan cam kene langgar garuda. Sama jugak cam pergi rumah orang. Camtu sebelum guna, camtu la letak / kemas balik supaya orang .

Kul 12.00 tengahari - kitorang turun untuk check out. Lepas staf hotel check bilik dan semua OK, kitorang gerak ke Laman Kreatif. Tempat yang kira dekat ngan hotel sebelum bertolak ke Ayer Hitam.





















Sampai Laman Kreatif, incek hubby pusing-pusing cari parking. So saya ngan mak memulakan misi. Misi bergambar laju-laju sebab nak kejar masa nak ke Ayer Hitam pastu terus balik ke Putrajaya...😁😁😁😁

πŸ‘„Queen of My HeartπŸ’˜


















































cam biasa, bila nak snap gambar, memang dia tak cakap dah ke belum apatah lagi 1, 2 3 πŸ˜‘πŸ˜‘πŸ˜‘









bersambunggggggggg....


❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❀ KLIK OLDER POSTS ❀

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...