TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Wednesday, 8 March 2017

SEGMEN : "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"



Assalammualaikum..

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket



First time nak join segmen ni, menarik dan tertarik dengan  Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"  

Beliau ni dikenali sebagai antara otai blogger kat Malaysia ni. Selalu skodeng blog beliau tapi segan nak komen2. huhu.. Sebenarnya tak pernah join mana2 pun segmen oleh blogger sebelum ni. Sebab rasa segan..nak2 plak blog ni blog suam2 kuku & tempat syok sendiri jer. Takde sape tau kewujudan blog ni pun..ekek.. Tapi hari ni tergerak ati nak try. Mana tau boleh menambah rakan-rakan blogger alam maya.  Korang yang berminat tu join sekakiiii tauuuu


Syarat pun sangat mudah..kelip mata jer dah siappp, dan kite dah buat seperti yang dikehendaki. Syarat beliau nak adalah seperti berikut:

  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket.
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6.  Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)
 Kepada Otai Blogger yang hencemmm, macho lagi bergaya, Tuan Hasrul Hassan., kite harap dengan join segmen ni, dapat naikkan traffic blog yang tak dikenali cam saya ni. Saya mohon untuk pertolongan trafik blog meroket untuk post dalam entry yang ni http://julsjulie80.blogspot.my/2013/08/alhamdulillah-rezeki-perumahan-prima.html
 
Sekalung ucapan berbanyak terima kasih dan semoga terus sukses dunia dan akhirat. Amin2.

WEEKEND : SALE @ WISMA MINLON (2-3 MAC 2017)


Ahad, 05.03.2017 | Aktiviti wiken kami anak beranak & bercucu ke Wisma Minlon, Seri Kembangan. Tujuan asal CUMA nak beli hair dryer yang mughah kononnya sempena sale kat situ . Tapi dalam konon nak beli hair dryer jer tu, bila balik tu boleh tahan jugak la RM πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ & plastiknya..kehkehkehhh..

So layan jer la gambar2 ni walaupun sale dah abis dahπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..hehehe




Murah la kot..dah test sedap & selesa duduk tp x selesa utk bersandar..






berkenan kusi ni utk meja makan tapi bajet xde ke arah ni + warna x menarik.



tak berapa selesa tang tangan tu. Besi!






Mem Besar tengah test kusi..kekeke



kaler cantik tp x selesa nak duduk



Design ok tp kalau ade tmpt tangan/lengan tu lagi best agaknya



Sedap duduk tp cam terkurung..wing dia lebar sangat.e.kekekeke



cantik, sedap duduk tp harga lagi sedappp..kahkakahh



Tak selesa duduk. Agak keras part letak lengan/tangan tu









sofa budak

















































Kain langsir pun murah..kene tengok jenis kain dia..









sambar beg ni saiz L dengan M. Senang nak guna time shopping barang dapur. Jimat 20sen. kuikuikui



Mem Besar tengah pilih shopping bag. Kene ambik kriteria seperti jenis kain, warna dan tebal kain katanya πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ



Antara barang leterik.

Part barangan leterik tu saya ngan mak tak sempat nak tengok2 sangat. Sebab kejar masa nak gi The Mines plak repair portable @ external hard disc & mak plak nak gi beli kain cotton untuk projek tampung seribu dia.  Tambah plak anak sedara yang sorang lagi kene balik Bangi malam tu..so tak bleh berjimba sampai tengah malam kat The Mines.





Ni lah mende yang nak sangat beli tu..RM29 jer.. senang nak bawak sana sini wlupun jarang nak guna sebenarnyaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚



Hasil tangkapan. Alas kaki 8kaki panjang RM69. Kain cotton/lembut senang nak basuh campak lam mesin.


Pastu beli 4 sarung bantal kelabu/biru tu. 3 utk letak kat rumah, 1 guna kat opis. Selai RM5.30 jer!πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† Murah giler kot



Bantal lak lembikkk..haha..xpe la next time cari bantal plakk utk ganti bantal lama tuπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€


Sekian..kehkehkehhh


testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❀ KLIK OLDER POSTS ❀

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...