TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Tuesday, 13 February 2018

HAKAK TERAIIIII : PRINT GAMBAR DARI HP DI KIOSK MYPICAPICA @ ALAMANDA SHOPPING MALL, PUTRAJAYA


Aritu masa gi Alamanda..lepas balik dari Food Court Rasa tu...lalu la tepi kiosk ni. Rasa nak try la plakk print gambar melalui mende alah nih lps tengok ade kapel couple tu print gambar shuweeet2 theyolsss..so hakak tak nak kalahhh jugekkkkk...maklumlaa jarang nak cuba samting camtu...hehehehe

PicaPica nama diaaaa....



Cara dia senang jer..ikut step ringkas cam kat atas tu..




Rega dia seperti tertera di atas. So kite try tang 2 pcs photo tu.. RM5 jer..pauuuu duit incek hubby. kahkahkahhhh.. keje binikkk dia mmg nak kikisss duit lakikkk la kan... bile lagikkk khennnn...???  Kalo makcik bawang terbaca nih, kompem laju makcik bawang berwasap sampai ke negeri pasir berdengung nun nanti haaaaa....kehkehkehh


Ok..dah pilih2 gambar yg kite nak printu tu..sabar menunggu gambar dicetakkkk.....


masuk duit duit...RM5..hehehehe



tadaaaaaaa...!!! 

dah siapppppppppppppppppp!! saja pilih gambar dengan Chello, samseng sg. chua nih. kat umah dia la bapak segala samseng yang mengakibatkan bencana alam dalam rumah. Tapi sayang giler2 kat dia sebab manja.. paling best..sebab senang nak mandikan dia..kehkehkehhhh




6 comments :

  1. Replies
    1. hehe biasa jer..tq kakakkkk maneessssssssssssss <3

      Delete
  2. Senang la nak print camtu, kat Perlis tak jumpa lagi kiosk camtu

    ReplyDelete
  3. best ada kiosk camni. style korea camtu kan..hihi

    psst, boleh tak tukar cursor sbb susah nak klik link. klik banyak kali baru boleh buka link. tq :)

    ReplyDelete



❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

Aku Terima Nikahnya

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...