TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Monday, 19 February 2018

MAJLIS RAMAH MESRA PENDUDUK PR1MA BERSAMA Y.BHG. DATIN SERI UTAMA ANGGRAINI SENTIYAKI



29.11.2017 | Aktiviti PR1MA P11 tahun lepas, Majlis Ramah Mesra bersama YBhg. Datin Seri Utama Anggraini Sentiyaki, wife Ketua Kampung Putrajaya aka Ku Nan bersama penduduk pengundi Putrajaya.

Sempat la join aritu memandangkan free tak kemana...dari mereput kat umah, dapat turun padang jumpa peminat ehhh jumpa jiran-jiran tersayang. :p

Ade macam-macam aktiviti time tu...ramah tamah bersama ketua kampung, jamuan makan aoiiiloiikeee hahaha pertandingan memasak untuk jiran-jiran, sambutan birthday  untuk kanak-kanak dan sesi cabutan bertuah.. tayah tanye hakakkk dapat ape..sebab memang selalunya memang tak pernah bertuah pun...kehhhhehehe..

So, ni la antara gambar-gambar kenangan dalam 2 tahun duduk PR1MA ni untuk tatapan 20thn akan datang...time tu baca blog pakai spec dah seinci tebalnya...kehkeh







Pertandingan memasak oleh jiran-jiran. Tema dia, ayammmmm bermacam ayammmmmmm... masa tu ramai  jugak jiran join..Boleh masak kat umah & deko kat dewan tu jer. 


Ayam Kesuma Borneo oleh Ruby. 


Chicken Mango Ala Thai by Ecah Kiyutttt


Ecah kiyut ngan hubbynyerrrr


Rendang Ayam Hijau dengan ape ntah..tulisan kecik tak nampakk..hehe





Ayam Percik by Khadijah 


Ayam Asam Pedas by.....? tak ingat dah sape.. 


mereka yang penuh semangat nak bertanding..hakak malasss nak join..
nnt termenang plak..kehkehkehh :p 





Sesi penjurian oleh Wife Ku Nan aka Ketua Kpg Putrajaya 





Ecah dapat no.2 ke 3 aritu..x ingat jugak..dah namanya entry lama sgt peram.. :p


tahniah ecah!! antara jiran2 yg terbaik di PR1MA. Time kite sakit, mcm2 dia bg.. syg ecahhh!


Atikah, Syida, Ruby & kak Mahhh gojess..kahkahkahh!! :p





antara adiah cabutan bertuah..adiah grand dia Basikal kalo tak silap...





Fatim & Atikah





sambutan birthday budak2. seronok ler dorang hehe







Nota: Pic campur2 sbb ade yang amek dari group WA. Pic credit to jiran2 yg gojess sekalian... :)

4 comments :

  1. bestnya, sambil bersilaturrahim..sambil menjamu selera..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..sekali sekala dpt jumpa jiran..kdg2 umah sebelah2 tp x seminggu x pernah terserempak pun..jadual keje masing2 x sama..heheh

      Delete
  2. Menarik event macam ni dapat lebih mengenali antara satu sama lain dalam komuniti

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..at least dpt kenal jiran sblh2..esok lusa time emergency or musibah...jiran2 laa tmpt kita mintak tlg..org pertama sblm ahli keluarga kita sampai.. :)

      Delete



❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

Aku Terima Nikahnya

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...