TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Wednesday, 9 May 2018

REVIEW: FAME EYESHADOW STICK & CERMIN FAME YANG COMEL!




Aritu ade jiran up pasal sale barang2 mekap kat Fame. Fame mane ntah, tak tanya plak. Sebab tengok rega ada yg sampai 50% & upah dia caj RM1 jer, terus la nepesu ni nak membeli dan akhirnya terjebakkkk jugaklaa  walaupun dah rasa cam banyak jer mekap kat umah tu, segala faun-daisyen, lepetik, maskara, eyeshadow dll tapi bila gi keje, yang diguna cuma faudaisyennn dgn lepetik jer. khkehkehhh



Eyeshadow stick Kod 01 (RM31, NP RM39) termasuk upah RM1  + cermin saiz tapak tangan ku tadahkan (RM6) termasuk upah RM1



Kod warna, kite amek no.01, pastu rasa nyesal plak tak amek lagi satu kod 05 tu. Penah tengok Busyra review kaler ni dulu kat entry Fame Cream Eyeshadow Stick..cantikkkk..hehehe..nasib baik dapat mengawal diri, sebab masa tengok wasap tu, kite tengah cari barang customer kirim kat IKEA. So tengok sambil lalu jer pastu order,. nasib baik 2 ketul ni jer..bhahaha. Balik dari IKEA, lepas antar barang cust, jiran anto kat umah 2 ketul ni. Malam tu jugak test pastu tanye incek hubby cantik tak..cantik takk warna ni..dia jawab, "..ha ahh..cantikkk...!!" tapi mata tak tengok pun sebab sibuk main game dia tu..nyampahhhhhhhhhhh tauuu -_-



Best jugak eyeshadow tu..x yah dah sibuk cari berus ke ape nak sapu. Calit terus jer, pastu campak lam henbeg..tak risau dah eyeshadow pecah or berhabuk sampai kotor lam henbeg. Bijak betul dorang ni buat mekap gini..paling penting, jimat space..nak2 kalo bawak gi travel ke ape.. heheheh



10 comments :

  1. Replies
    1. kan sis..dedua senang nak bawak..sumbat jer lam henbeg..ekeke

      Delete
  2. busyra mmg suka eyeshadow fame.. cntik!

    ReplyDelete
  3. cantiknyaaaaa nak beli tapi takde rezeki lagi. saya first time datang sini & terus follow sebab suka dengan blog ni. kalau sudi meh la singgah blog baru saya #129

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sis..tq sudi singgah n follow sini.. selamat berkenalan yer.. ade rezeki nnt bleh la beli..senang nak sapu..hehe :)

      Delete
  4. Lawa lawa eyeshadow tu. Nanti bolehlah nak cari juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan..pasni nak try beli kod 05 tu...hehhe

      Delete



❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

Aku Terima Nikahnya

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...