TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Wednesday, 13 March 2013

❤ EDIT GAMBAR ❤




3:07am ~ x bley sambung tido walhal blk td kemain ngantuk. tp sementara tggu incek hubby tapau nasik arab kat Sek. 7, BB Bangi, sempat la lelap kejap sambil tahan sakit kepala & sakit bahu yg entah bila berkesudahan.

bangun pas incek hubby kejutkan utk makan..hilang sikit rasa sakit kepala yg asal2 dari sakit bahu terus naik ke tengkuk tu. Pas makan sume, layan tv. tersangat la boring pas incek hubby g keje plak pastu.
tiba2 rasa nak edit2 gambar utk masuk blog, erus bukak pc incek hubby tapi sudahnya layan bidio2 lame sambil tansper folder2 gambar dari zaman bile ntah. banyak giler folder2 gambar lam tu sampai pening2 nak carik gambar.
last2 buat mane yg patut jer... terus mentesting utk buat blog header... saje suka2..tp rasa cam menyesal plak bila tgk sebesar2 alam plak muka perempuan tu... esok ler sambung balik klu rajin huhuhu :p


p/s: gambar Chello, Chester & Lady Rusty yg tu mmg jadik gambar fav saya dari dulu smp sekarang klu nak buat header blog dorg.. tp dah dpt template baru utk blog WONDERFURRWORLD dorg hari tu, terus x tukar dah,  ;)



carik gambar.. jumpa pic ni.. comelnesss :p




No comments :

Post a Comment

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...