TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Thursday, 19 June 2014

> HOMEMADE : SELIMUT PATCHWORK DAN ALAS KAKI UNTUK DIJUAL




Hai uolss...laiiiiiiiii...!! laiiiiiiiiiii..!! laiiii..!!! 

Nak tlg promot produk dari Sarawak jap yerrr. Aunty iolsss buat sendiri utk menambah pendapatan beliau. Sape berminat, bleh la contact saya sbb klu boleh, nak dia pos sekali. Homemade / patchwork seperti berikut:

1 - Selimut 

# Material : Kain cotton biasa, bukan yg mahal2 tu yerrr..rega pun mampu milik.,..hihiho
# Cara merisik : bagitau amende yg berkenan (cth: Selimut A) & wassap ker no 016-3024371
# Booking : available 2 hari jer. Sbb barang ni pun anak sedara iklankan jgk kat kwn2 dia. So 1st come, 1st serve
#Pas check stok, iols akan respon & urusan hanya kat wassap jer okeyy sbb blog ni x bukak selalu :) 
#Kos pos akan dikenakan sbb barang ni dari Sarawak :) 


Selimut A
*Booked (iolss dah booking) 

Selimut B
Wassap 0163024371


Selimut C
Wassap 0163024371

Selimut D
Wassap 0163024371

Selimut E
Wassap 0163024371

Selimut G 
Wassap 0163024371

2. Alas kaki - ada 2 saiz
# Ada 2 saiz..kecik ngan besar (sederhana besar)

Alas kaki A (besar)
# Ukuran (Panjang 31 inci @ 81cm / lebar 15 inci @ 37cm 
Wassap 0163024371

Alas kaki B (besar) *iolss dah bookinggg
# Ukuran (Panjang 31 inci @ 81cm 
# Lebar 15 inci @ 37cm 
Wassap 0163024371

Alas kaki C (besar) 
# Ukuran (Panjang 31 inci @ 81cm 
# Lebar 15 inci @ 37cm 
Wassap 0163024371

Alas kaki D (kecik)  
# Ukuran (Panjang 23.5inci @ 60cm
#Lebar 14 inci @ 36.5cm  
Wassap 0163024371

Alas kaki E (kecik)  
# Ukuran (Panjang 23.5inci @ 60cm
#Lebar 14 inci @ 36.5cm  
Wassap 0163024371

Alas kaki E (kecik)  
# Ukuran (Panjang 23.5inci @ 60cm
#Lebar 14 inci @ 36.5cm  
Wassap 0163024371

Alas kaki F (kecik)  
# Ukuran (Panjang 23.5inci @ 60cm
#Lebar 14 inci @ 36.5cm  
Wassap 0163024371

Alas kaki G (kecik)  
# Ukuran (Panjang 23.5inci @ 60cm
#Lebar 14 inci @ 36.5cm
Wassap 0163024371


> SEMI TRANSPARENT PUBLIC TOILET




kewww takkk..?? keewllll kan...???? kan..???
boleh dijadikan sumber inspirasi @ idea utk deko @ reno rumah uolssss... 
disamping jd toilet, blh jugak menjimatkan space utk jadi cermin..
besar lak tuu.. lepas memerut, bleh memposingkan diri tgk ape yg patut..
tak yah gaduh2 ngan hubby mintak beli cermin besar dah pasni..

heheee
bkn ade sape2 leh tgk pun keje2 memerut lam tu..
tp kita leh tgk org belah luar tu buat ape,,.
ni gambar sumber dari FB.. 
hehehe


testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...