TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Wednesday, 26 November 2014

> IOI CITY MALL - ( INDEX LIVING) PART (II)

 
 
 
 
Yang saya suka tempat ni, sbb dia buat tmpt pameran ala2 IKEA...ok la kalau nak tgk2 & cari idea nak ngias umah...cam kitorg nih, kalau nak g IKEA Damansara semata2, mmg lambat laaa.... ni pun rasanya dah 5-6 thn tak pegi IKEA..huhuhu
RUANG MEJA MAKAN 












 KITCHEN KABINET 























  BILIK TIDUR



















 selaku hantu kucen, iolss berkenan patung ni tp rega dia RM99..bukan RM9.90.. bhahaha


















abaikan apek tu..mmg dia tido kat situ..hehehe
















cermin ni x sesuai kalau ade budak kecik..sekali tolak, dah tumbangg..



bersambung..HOME PRO plak.... :)

> IOI CITY MALL - ( INDEX LIVING) PART (I)

 
 
 
 
Bagi sapa2 yang dok Putrajaya/KL/Kajang/Bangi dan yang sewaktu dengannya, kompem sume tau ade mall yang baru bukak 20/11 baru2 ni, iaitu IOI CITY MALL, PUTRAJAYA. Weolss yang dok Kajang, kalau nak pegi kira dekat la jugak kalau compare nak g The Mines or Jusco Equin @ Jusco Cheras Selatan..thn depan kalau xde pape masalah, pindah Putrajaya..laaaaaagi la dekat...mihmihmihh. Kompem balik keje singgah dinner sana sbb pegi & balik keje mmg akan lalu sana. Kompem bagi alasan singgah kejap pasni kat incek hubby walhal nak makan terus. haha
 
ni gambar yg snap time hari2 lalu balik keje memangtakdekeje :p



Shopping Mall ni besar...besarrrrrrrrr sangat laa kalau compare dengan Alamanda tempatcintamulaberputik dulu tu. Pasni boleh sombong tanak gi Alamanda dah..bhahaha... Masa pegi tu, saya, mak & incek hubby sempat pergi tingkat LG jer..ehh..LG kot..yg ade tesco, tmpt2 makan sume tu.. .nak naik atas lepas kitorg makan tu, dah x larat. Lagipun pergi sbb nak tgk2 jer dulu. Kalau tak silap, ade 4 tingkat kot semua... x sure lak. Mall ni bukak dari 10.00am hingga 10.00 pm. Kitorg pergi 3 tempat jer. Tempat2 makan, Index Living, Home Pro (sebab tempat2 ni yang member & geng2 deko dok pungpang lam group sambil tunjuk gambar, terus iolss rasa tergoda nak pergi. hahah..!! Selain dari tu, cuci2 mata kat Tomey situ kioks2 sekitarnya.


Kalau sape2 lum tau cane nak gi sane...meh tgk map nih..



Sebab kedai2 @ kioks baaaaaaaaaaaanyak sangat, boleh try ambik kanta pembesar, pastu cari kat dlm senarai bawah nih..


kecik sangat tulisan dia kan..?? meh tgk yg kat bawah nih lak..iolss dah siap crop utk uolss..
just klik jer kasik besar :)




Malas nak taip banyak, layan jer laaa gambar2 bawah nih... hihihi
 
 

"First Lady" dunia akhirat kesayangan iols..tp ni version bukan rambut kembang2 tu :p
tergelak besar dia masa usik dia suh wat "peace sign" nak tunjuk cucu2 :p


 berkenan kat sopa nih..wat rehat2 bermalasan depan tv :p








 berkenan jugak coffee table ala2 beg lama nih tp rega tu fuhhhhhhhhh..! *urut dada*
















 ade lagi sebijik coffee table cam tadi tp ni kaler hitam































pic bersambungggggg.... :p



❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...